Tuesday, November 18, 2014

SEGMEN BLOGWALKING by Sakura

Assalamualaikum :)




Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.

Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad

p/s : Macam best je ni.... kita join jugaklah...hihi!



7 comments:

Flawless Sakura said...

Assalamualaikum :)

Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

Eazlye Reefa said...

salam perkenalan yerp...:)
saya dari segmen yang sama gak..:)

http://ezstoree.blogspot.com/

Farahin Azmie said...

Singgah blogwalking dari segmen yang sama :))))

http://insekio.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html

nurhasmyza noorzamry said...

assalamualaikum :) singgah dari segmen yang sama :)

Miqha Azmi said...

salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html
done follow #16 and klik nuffnang :))

Fadzlina Hamali said...

Salam..blogwalking dari segmen yang sama..:)
Btw jemput join segmen Lyna yang tak seberapa ni
http://fadzlinahamali.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-fadzlina.html

Wardah Aneesa said...

hai singgah sini ^^

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-klik-klik-nuffnang-blogger.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...